معماران بخش تولید و صادرات دولت را در روند اجرای جراحی اقتصادی یاری می دهند
دبیر دبیرخانه مشترک تشکلهای نساجی و پوشاک کشور و نایب رئیس اتاق بازرگانی البرز ضمن اعلام آمادگی همکاری معماران بخش تولید و تجارت در روند جراحی اقتصادی کشور، ضرورت تشکیل نشستهای هماندیشی دولتمردان با کارشناسان بخش خصوصی در مسیر رفع چالشها و ایجاد تحول اقتصادی را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش اکو البرز؛ یدالله مالمیر تصریح کرد: در شرایط حساس امروز اقتصاد جامعه که با موج گستردهای از تحریمهای ظالمانه مواجه هستیم، ضروری است در تصمیم گیریهای اقتصادی از نظرات، دیدگاهها و نظرات ارزشمند معماران تولید، تجارت و صادرات که کولهباری از تجربیات ارزشمندی را همراه دارند استفاده شود.
وی اقدام شجاعانه دولت سیزدهم در اجرای جراحی اقتصادی را گامی رو به جلو در مسیر پیشگیری از تداوم گسترش رانت و فساد به ارث رسیده از سالهای دور و نزدیک عنوان کرد.
مالمیر گفت: موفقیت درحد انتظار در روند اجرای جراحی اقتصادی دولت سیزدهم مستلزم فاصله گرفتن از صدور بخشنامههای کارشناسی نشده و شور و مشورت تیم دولتمردان با معماران بستر تولید، تجارت و صادرات در تصمیمات اقتصادی است.
وی به روند خشکسالیهای ادامهدار و ایجاد محدودیت جدی در منابع آبی و خاکی و پیشبینی اثرات ناخوشایند آن در تامین نیازهای سالهای آتی به تامین مواد غذایی کشور اشاره کرد و ضرورت چارهاندیشی برای رفع این مشکل در آینده پیش رو را مورد تاکید قرار داد.
ضرورت تشویق و حمایت از کشاورزان جهت توسعه کشت پنبه
نایب رئیس اتاق بازرگانی و رئیس انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز در ادامه از محصول پنبه به عنوان مهمترین الیاف مصرفی دنیا نام برد و گفت: طی سال های گذشته به دلیل عدم حمایت و کم توجهی نسبت به برنامهریزی برای تشویق کشاورزان به کشت پنبه، متاسفانه با مشکل کمبود این کالای استراتژیک مواجه شدهایم.
مالمیر بیان داشت: همانگونه که برای تشویق و ترغیب کشاورزان کشت دانه روغنی یارانه در نظر گرفته شده است، ضروری است حمایتهای لازم برای تمایل کشاورزان به کشت پنبه نیز در دستور کار قرار گیرد ، چراکه پنبه یکی از کالای اقتصاد مقاومتی شناخته میشود.
کشت فرا سرزمینی تامین کننده مواد غذایی در سال های پیش رو است
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز اظهار داشت: با توجه به به اینکه دولت سیزدهم ارتقای بخش کشاورزی برای تامین امنیت غذایی را در اولویت قرار داده است، ضروری است با حضور فعال در عملیاتی شدن کشت فراسرزمینی برای تامین مواد غذایی آیندگان و نیز حضور پررنگ در بازار صادرات فرآورده های غذایی وارد صحنه شویم.
مالمیر لزوم بهرهگیری از نظرات اساتید و معماران عرصه کشاورزی و فعالان صنایع غذایی برای سرمایهگذاری در کشت فرا سرزمینی با استفاده از راهکارهای صحیح و بدون نقص در این زمینه را مورد تاکید قرار داد.
وی اظهار داشت: تامین امنیت غذایی، یکی از مهمترین مسائل مهم در دنیا به شمار میرود و بدون شک با افزایش جمعیت کشور و تداوم خشکسالی ها برنامه ریزی در این زمینه باید در اولویت نخست قرار گیرد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز روند افزایش واردات گندم، دانههای روغنی، پنبه و انواع نهادههای دامی در سال های اخیر را ناشی از کاهش بارندگی و اثرات بروز خشکسالی در برخی مناطق کشور عنوان کرد.
مالمیر گفت: معماران و اساتید علم اقتصاد کشاورزی کشت فرا سرزمینی را راهکاری موثر و کارآمد در مسیر تامین نیاز غذایی کشور، تجاریسازی و تحول در تولید و صادرات میدانند.