اقتصادی

آغاز بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی در نمایشگاه شهر آفتاب

آغاز بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی در نمایشگاه شهر آفتاب

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت کاشی و سرامیک کشور در ۷ گروه تخصصی و با حضور ۱۳۵ واحد تولیدی در نمایشگاه شهر آفتاب آغاز به کار کرد.

به گزارش اکو البرز؛ دکتر «سید محمد حسینی» معاون رئیس جمهور در آئین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه کاشی و سرامیک کشور گفت: تلاش‌های صورت گرفته در موضوع دیپلماسی اقتصادی و ارتباط‌های ایجاد شده با عضویت ایران در سازمان‌های اقتصادی منطقه‌ای و سفرهای ریاست جمهور به کشورهای مختلف جهان و تلاش جدی برای اجرایی کردن توافق نامه‌های منطقه‌ای، نشانه‌هایی از توجه جدی دولت به موضوعات اقتصادی و رشد تولید است.

وی با اشاره به کاهش دیوان سالاری در ارائه خدمات به تولید کنندگان گفت: برگزاری نشست‌های چند ساعته رئیس جمهور با تولید کنندگان، همچنین تلاش‌های صورت گرفته توسط بخش‌های مختلف دولت از جمله استانداران در توسعه سرمایه گذاری در استان‌ها و رفع موانع تولید نیز موضوع دیگری است که مورد توجه دولت قرار گرفته است.

معاون رییس جمهور  با اشاره به ظرفیت‌های بی نظیر خدادادی در کشور مانند معادن متنوع، خاک مرغوب و انرژی مناسب گفت: استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور  برای سرمایه‌گذاری در ایران اسلامی نیز در دستور کار قرار گرفته است. رتبه پنجم ایران در صادرات کاشی و سرامیک و حضور جدی بخش خصوصی در این صنعت، نشانی از تأثیر فراوان این صنعت و جایگاه خاص آن در چرخه اقتصادی کشور است.

وی عصر جدید را عصر تحول و رقابت دانست و گفت: مدیریت قوی، تلاش برای کاهش هزینه‌های تولید، استفاده مناسب از ظرفیت‌های خدادادی کشور و توجه به ذوق و قریحه هنرمندانه ایرانی در تولیدات محصولات کاشی و سرامیک می‌تواند این صنعت را بیشتر از پیش توسعه دهد.

صفدری‌زاده رییس انجمن صنفی کاشی و سرامیک نیز در این مراسم با اشاره به تحولات بی‌نظیر در توسعه صنعت کاشی و سرامیک کشور گفت: محصولات کاشی و سرامیک هم اکنون به ده‌ها کشور جهان صادر می‌شود و این صنعت در حوزه مارکتینگ، صنعت، تولید و صادرات موفقیت‌های بی‌نظیری در سطح بین‌المللی به دست آورده است.

وی با تأکید بر اینکه مشاوره‌های تخصصی وزارت صمت با تشکل‌های صنفی می‌تواند مشکلات را رفع کند گفت: گاهی با یک بخش‌نامه که بدون توجه به حیثیت ملی و تعهدات صادراتی تصویب و ابلاغ می‌شود، در صادرات محصولات اختلال جدی صورت می‌گیرد و این در حالی است که با مشاوره‌های تخصص می‌توان از مشکلات دوری کرد.

وی اجتناب از موازی کاری و دوری از دودستگی را یک ضرورت دانست و گفت: در هر فعالیتی باید منافع ملی و صنفی در نظر گرفته شود و برگزاری هر نمایشگاه مرتبط، باید حول محور تشکل صنفی قرار بگیرد.

  • کپی شد
  • کپی شد
کپی شد